Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ στη δίνη των ακραίων δοσίλογων και εμπόρων

Η ΕΡΤ στη δίνη των ακραίων δοσίλογων και εμπόρων
FREE photo hosting by Fih.grΗ αποτυχία «πολιτικών» «ηγετών» πάνω σε θέματα εθνικά καταγράφεται ως προδοσία. Κύριοι της τρικομματικής συμμαχίας αποτύχατε. Φύγετε!
Μεταφορικά θα ξεκινήσουμε σήμερα, αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του Ιούνη 2013. Αν υποθέσουμε και πούμε ότι, η φασιστική ενέργεια να κλείσει την ΕΡΤ ο περιφερειάρχης του νότιου καντονιού της «ευρωπαϊκής ένωσης» των βαρβάρων, των αθλίων και των παρανοϊκών τύπου Χίτλερ, Έλληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κύριος Σαμαράς είναι αμαρτία, όταν και αυτουνού έρθει η ώρα της αποδημίας προς τα ουράνια και συναντήσει τον Πέτρο, σίγουρα θα έχει δυσκολίες σε ποια κόλαση να τον κατατάξει και μη έχοντας άλλη επιλογή, ενδεχομένως, να τον γυρίσει πίσω στη γη.
Βάιος Φασούλας (μέλος της ΣΟ του Πολιτικού Καφενείου – Τρίκαλα)

Με άλλα λόγια, η ενέργεια του υποταχτικού ή υπαλληλάκου των βόρειων αγρίων, κυρίου Σαμαρά, να κλείσει την ΕΡΤ με το αυταρχικό έτσι θέλω και το γράψιμο στα παπούτσια του τους κ. κ. Βενιζέλο και Κουβέλη…, (όχι ότι είναι πιο δημοκρατικοί, καρεκλοκένταυροι είναι και αυτοί, σπασμένοι πήλινοι πυλώνες του συστήματος…,) αυτή η αντιδημοκρατική απόφασή του, εκ των πραγμάτων, κατατάσσεται στον αστερισμό των ακραίων δεξιών επιλογών- «πολιτικών» κομμάτων.
Και καλά, ποιος αρνείται ότι στο κρατικό κανάλι - και γενικότερα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες - επικρατούσε ακριβώς ότι επικρατούσε και ακόμα επικρατεί το φάσμα της διαφθοράς και βρωμιάς στα κόμματα ΝΔ και Πασόκ και ότι ήθελε εξυγίανση με ό, τι συνεπάγεται, αλλά δεν ήθελε εδώ και τώρα κλείσιμο. Δεν τα κλείνουν ποτέ και με τίποτα μεγέθη τύπου ΕΡΤ:
«Λοιπόν, κουμπιά, Στοπ! Πατάτε και γυρίστε, όχι κανάλια αλλά πλευρό. Ανοίξτε τα παράθυρα και πετάξετε τηλεκοντρόλ, ξηλώστε «πιάτα», γκρεμίστε αντένες, ξεριζώστε καλώδια, πετάξτε τα κουτιά της πλάνης για να γλιτώσετε την κυριολεκτική αποβλάκωση. Και παν απ’ όλα σταματήστε να πληρώνεται το κρατικό κανάλι. (τάδε έφη: «Στο καλειδοσκόπιο του 2013 τα Μέσα Μαζικής (Ε) Αποβλάκωσης-06-01-2013» (Η υπογράμμιση του γράφοντος)
Λοιπόν, αυτού του είδους αποφάσεις και ενέργειες τα κάνουν μόνο φασιστικά ή χουντικά κόμματα και όχι δημοκρατικά, όπως θέλουν να λέγονται και αυτά της τρικομματικής συμμαχίας. Αλίμονο αν ο κάθε υποταχτικός της «Ε.Ε» κάνει ότι του γουστάρει σα να βρίσκεται στα χωράφια του πατέρα του και λόγου ασωτίας και διαφθοράς τα ξεπουλάει, τότε, εμείς, που λεγόμαστε έλληνες Πολίτες και διοικούμαστε από έλληνες φαντάσματα, δεν έχουμε καμιά δουλειά στο γεωγραφικό χώρο που λέγεται Ελλάδα και πρέπει να φύγουμε και αυτοί που διαχειρίστηκαν τον τόπο μας σαν χάνι της παλιότερης εποχής, να μείνουνε.
Η εμμονή του κυρίου Σαμαρά στην φασιστική του απόφαση…, (διευκρινίζουμε αναφερόμαστε στην ΕΡΤ στο κρατικό αυτό χάρισμα και πλούτο των ελλήνων και όχι στην κραιπάλη, που σε τελευταία ανάλυση κι αυτή, η κραιπάλη, δικό τους δημιούργημα είναι…,) και η αδιαφορία που δείχνει στις κατακλυσμένες πόλεις της Ελλάδας από κόσμο που διαμαρτύρονται να μη τις βλέπει και να μη τις ακούει, τότε αυτός ο πρωθυπουργός είναι ακατάλληλος, δημαγωγός και ψεύτης είναι αναμφισβήτητα, βεβαίως υπηρέτης της «Ε.Ε» και του ΔΝΤ συνεπώς και άκρως επικίνδυνος για τη χώρα.
Συχνά, πυκνά τον ακούμε, τον πρωθυπουργό, να αναφέρεται στην Ελλάδα και στους έλληνες. Τώρα, ποιους Έλληνες και ποια Ελλάδα εννοεί ο κύριος Σαμαράς εμείς δε τον καταλαβαίνουμε. Ας βγει κάποιος μνημονιακός βουλευτής που ζει στο τραλαλά για την τύχη της μελλοντικής κομματικής του καριέρα, να μας εξηγήσει μιας και αυτοί δεν έχουν την αίσθηση της ντροπής. Έχουν όμως την αίσθηση του θράσους να μας κοιτούν στα… μάτια με το κυνικό και παραπλανητικό βλέμμα τους και να μας πουλάνε μαγνητοφωνημένους λόγους των ειδωλολατρικών τους συμβόλων που μας χαντάκωσαν. Τέτοια η ντροπή. Τέτοιο το θράσος. Τέτοια και η υποδομή τους των κοινωνικών εκρήξεων.
Το «σταμνί», αλλιώς το λένε και «ανάπτυξη» και «διαφάνεια» και …δημοκρατία… απ’ αυτή έχει ξεχειλίσει…, και όπως αλλιώς θέλουμε το λέμε, κάποια στιγμή θα σπάσει και ο κύριος Σαμαράς μεταφέρει νερό σε ήδη ραγισμένο σταμνί… Το βλέπει, όπως το βλέπουν και οι συνεταίροι του, οι οποίοι, τώρα με την ΕΡΤ δεν… συμφώνησαν, διαμαρτυρήθηκαν (τρικ επικοινωνιακό και τούτο ε;) και διαμαρτύρονται, αλλά η ΕΡΤ κλείδωσε. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι δόλιοι ότι η ΝΔ με την αυταρχική πολιτική του κυρίου Σαμαρά τους έχει γραμμένους κανονικά;
Κατά τ’ άλλα και αυτός και οι προκάτοχοί του, για τους οποίους ντρεπόμαστε, πριχού το καζάνι της οργής και της αγανάκτησης, του αίσχους και της ντροπής εκραγεί, να τα μαζέψουν και να φύγουν. Στη θέση τους αυτό θα έκανε κάθε έντιμος Πολίτης.
Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε πρόσφατο απόσπασμα υπό τον τίτλο: «Χουντική μέθοδος το κλείσιμο της «ΕΡΤ» 11-06-2013:
«Είναι βέβαιο πως στην ΕΡΤ υπήρχαν ακαταστασίες, σπατάλες, υψηλόμισθοι κ. ά, και ότι ήθελε ένα καλό νοικοκύρεμα. Άλλο πράγμα το νοικοκύρεμα, άλλο πράγμα το ξεπούλημα. Τα άθλια κόμματα εξουσίας επί 40 χρόνια αυτό κάνανε. Το δημόσιο το είχαν φέουδό τους για δικούς τους κομματικούς λόγους και πάραυτα το ξεπουλούσαν σταδιακά. Αυτό έγινε τώρα και με τη δημόσια τηλεόραση και έγινε πραξικομματικά. Φασιστικά. Ώρα Ελλάδας 23.00. Το σκοτάδι της ελεεινής τρόικας έπεσε μέσα στις κάμαρες των ανθρώπων φέρνοντας νεκρική σιγή. «Ευτύχημα» η παρουσία των ιδιωτικών καναλιών που «θα» έχουν πανηγύρι και θα ανεβάσουν την ακροαματικότητά τους. Αν είχε μείνει μια χαραγματιά φωτός από τις εκπομπές της ΕΡΤ, τώρα η ιδιωτική καναλική αποβλάκωση θα αποκορυφωθεί. Θα μάθουμε ελληνικές λέξεις, θα απολαμβάνουμε ξένες… ταινίες, θα απολαύσουμε τηλεοπτικές σειρές τελευταίας ποιότητας, θα βλέπουμε πλούσια ντεκολτέ και εν πάση περιπτώσει θα εί-μαστε και θύτες και θύματα και του εαυτού μας και των παιδιών μας»
Όπως αναφέρεται στις πρώτες αράδες, ο Πλανήτης έχει χώρο και μπορεί μακριά από την έρμη Ελλάδα να φιλοξενήσει άτομα δοκιμασμένα και παταγωδώς αποτυχημένα, απάτριδες, δόλιους διαφόρων κομματικών αποχρώσεων, υποχείρια των ξένων κέντρων. Κύριοι αποτύχατε. Και η αποτυχία «πολιτικών» «ηγετών» πάνω σε θέματα εθνικά καταγράφεται ως προδοσία. Κύριοι της τρικομματικής εταιρίας αποτύχατε. Φύγετε!
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούνιος 13 2013 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου