Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Α γαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες, FREE photo hosting by Fih.gr
Ενημερώνουμε τα μέλη των Ομίλων Επαναστατικής Θεωρίας για ένα περιστατικό ηλεκτρονικής επίθεσης- ασφαλίτικης προβοκάτσιας που δέχθηκε η ιστοσελίδα των Ομίλων (www.omilos.tuc.gr) τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, στο forum που φιλοξενεί η ιστοσελίδα, σε θεματική της Φιλοσοφίας... αναρτήθηκαν σειρά αλλεπάλληλων εκατοντάδων συνδέσμων-απαντήσεων περιεχομένου παιδικής πορνογραφίας. Οι γνωστές πρακτικές της ασφάλειας που αξιοποιεί ηλεκτρονικά μέσα «λογισμικού πολέμου» για την δυσφήμηση του αγώνα και των αγωνιστών δεν μας πτοούν ούτε μας εκπλήσσουν! Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό, (βλ. π.χ. τη δίωξη του σ. Παναγιώτη Βήχου: http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=435) Τα μέλη των Ομίλων Επαναστατικής Θεωρίας δηλώνουν την απερίφραστη απέχθειά τους για κάθε ταύτισή τους με ό,τι πιο αισχρό και αρρωστημένο υπαρχει! Και συνάμα διατρανώνουν την θέλησή τους να τσακίσουν όποιον ή όποιους χρησιμοποιούν ή σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τέτοιες μεθόδους...
Δημήτρης Πατέλης (μέλος της ΣΟ του Π.Κ. – Χανιά)

Η προοπτική που εμείς πρεσβεύουμε δεν μπορεί παρά να γεννά όμορφους, υγιείς, ολόπλευρα ανεπτυγμένους και ευαίσθητους, πλούσιους ως προς την προσωπικότητά τους ανθρώπους, που έχουν ως βασικό περιεχόμενο της ζωής τους να συμβάλλουν τα μέγιστα (πρακτικά, επιστημονικά, καλλιτεχνικά) στην προσπάθεια της οικοδόμησης της αυθεντικά ενοποιημένης ανθρωπότητας, της κοινωνικοποιημένης ανθρωπότητας, του κομμουνισμού, όπου η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του καθ' ενός είναι προϋπόθεση για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας όλων!

Διαμηνύουμε ξανά: Ότι δεν φοβόμαστε! Δεν μασάμε! Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Ο αγώνας μας θα μεγαλώνει ολοένα περισσότερο, κόντρα στο ρεύμα της υποταγής και του φόβου, και οι Όμιλοι Επαναστατικής Θεωρίας θα τσακίζουν διαμιάς κάθε ηλεκτρονική ή μη άθλια ασφαλίτικη προβοκάτσια!

--
Dr. Dimitrios S. Patelis
Associate Professor of Philosophy
Dept. of Sciences
Technical University of Crete
73100 Chania - Greece
Tel. : (+30)2821037267 / (+30)2821041633
Fax : (+30)2821037480 / 37579
E-mail : dpatelis@science.tuc.gr
_________________
Eπίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας του Πολυτεχνείου Κρήτης και μέλος της διεθνούς ερευνητικής ομάδας «Η Λογική της Ιστορίας».
Mέλος της ΣΟ του ΠΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου