Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
FREE photo hosting by Fih.grΣυνεχίζονται και σήμερα οι προκλήσεις, οι απειλές και οι εκβιασμοί ουσιαστικά προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να αναιρέσει την απόφασή του, όπως αυτή καταγράφηκε στις εκλογές της 6 Μάη, οτι δηλαδή δεν δέχεται άλλο να γίνεται το πειραματόζωο της Ευρώπης, καθώς σειρά παίρνουν ένας ένας όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί. Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο "προειδοποίησε" ξανά την Ελλάδα ότι ίσως αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ εάν δεν μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης
Iskra


«Έχω μεγάλο σεβασμό για την ελληνική δημοκρατία και βεβαίως το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά έχω σεβασμό επίσης για τα άλλα 16 κοινοβούλια που ενέκριναν το πρόγραμμα», είπε ο κ. Μπαρόζο την Πέμπτη, σε συνέντευξή του στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι SkyTG24, δήλωση που μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλεί, ως προς τον υποτιθέμενο σεβασμό του προς την Ελληνική Δημοκρατία. Παρέλειψε βέβαια να μας πει οτι δεν ρωτήσανε τους λαούς για τα μέτρα που τους επιβάλλουν, οτι με εκβιαστικά διλήμματα τους οδηγούν στον ολοκληρωτικό αφανισμό, και οτι οι λαοί έχουν αφυπνισθεί και ξεσηκωθεί, καθώς εδώ και δυο χρόνια εκατομμύρια ευρωπαίοι βγαίνουν στους δρόμους, σε πορείες, διαμαρτυρίες και μαζικές απεργίες.
«Συνεπώς, οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές. Αν δεν γίνουν σεβαστές, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε με μία χώρα που δεν σέβεται τις συμφωνίες», πρόσθεσε!
Κληθείς να διευκρινίσει αν αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγηθεί εκτός ευρωζώνης, ο κ. Μπαρόζο απάντησε ότι κανένα μέλος μιας οργάνωσης δεν μπορεί να συνεχίσει αν δεν σεβαστεί τους συμφωνηθέντες κανόνες! Ως "οργάνωση" αντιλαμβάνεται ο κ. Μπαρόζο την Ενωμένη Ευρώπη των κυριάρχων - υποτίθεται - κρατών μελών! Στη συνέχεια παρομοιάζει την ΕΕ με κλαμπ!!!
«Κοιτάξτε, αν ένα μέλος ενός κλαμπ, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, αλλά αν ένα μέλος ενός κλαμπ δε σέβεται τους κανόνες, τότε είναι καλύτερα να φύγει από το κλαμπ και αυτό ισχύει για κάθε οργάνωση, θεσμό ή έργο»!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ
Στο ίδιο πνεύμα επανέρχεται και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας: «Η Ευρωζώνη θα μπορούσε ενδεχομένως να αντέξει μια έξοδο της Ελλάδας», υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Rheinische Post και επισημαίνει ότι η Ευρωζώνη είναι σήμερα πιο ανθεκτική από ό,τι πριν από δύο χρόνια!
«Τα τελευταία δύο χρόνια μάθαμε πολλά και εγκαταστήσαμε μηχανισμούς προστασίας. Ο κίνδυνος μετάδοσης σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχει μειωθεί. Η Ευρωζώνη στο σύνολό της είναι πιο ανθεκτική», δηλώνει ο κ. Σόιμπλε και καλεί για μία ακόμη φορά την Ελλάδα να υλοποιήσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της!
"Τα κράτη της Ευρώπης και οι ιδιώτες πιστωτές ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωροι προς την Ελλάδα" δηλώνει! Φανταστείτε και να μην ήτανε δηλαδή! Και συνεχίζει:"Κάναμε ό,τι είναι δυνατό. Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι από την πλευρά της πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της. Είναι επικίνδυνο να παραπλανάς τους πολίτες λέγοντάς τους ότι υπάρχει άλλος, πιο εύκολος δρόμος, μέσω του οποίου η Ελλάδα θα μπορούσε να εξυγιανθεί, αποφεύγοντας κάθε σκληρό μέτρο. Αυτό είναι ανοησία», καταλήγει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών!
Ως "εξυγίανση" μάλλον εννοεί την εξολόθρευση του μισού ελληνικού πληθυσμού!
ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: ΜΕΤΕΩΡΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!
O επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, δήλωσε χτες ότι δεν θα γίνουν άλλες εκταμιεύσεις μετά τον Ιούνιο, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η νέα επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα και υπάρξει συμφωνία με τις ελληνικές αρχές. Εχει γίνει πλέον σαφές ότι η κάλυψη των εταίρων αφορά πλέον μόνο στις υποχρεώσεις της Ελλάδας σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση του χρέους, ενώ η καταβολή μισθών και συντάξεων καθίσταται μετέωρη!
Ο επικεφαλής του Ταμείου προειδοποίησε(!) πως η Ελλάδα θα πρέπει να συμφωνήσει στους όρους της οικονομικής βοήθειας από τους δανειστές της, προτού εισρεύσουν νέα χρήματα στα ταμεία της μετά τον Ιούνιο!
Παρασκευή 11 Μαϊου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου