Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Έκτακτη Ανακοίνωση: η Χούντα του ΠΑΣΟΚ κατεβάζει Στρατό να μαζέψει τα σκουπίδια!


Έκτακτη Ανακοίνωση: η
Χούντα του
ΠΑΣΟΚ
κατεβάζει Στρατό
να μαζέψει τα σκουπίδια!



FREE photo hosting by Fih.gr
Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-Ε.Ε.
διέταξε 230 φαντάρους και στρατιωτικούς να οδηγήσουν τα σκουπιδιάρικα Στρατού
των, Δήμων, Περιφέρειας και ιδιωτών εργολάβων προκειμένου να σπάσουν την
Απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ. Το κλίμα αυταρχικού-στρατιωτικού κατήφορου
είχε προετοιμάσει ο Καμίνης, εχθρός του αγωνιζόμενου λαού μας, που ως δημοτικό
ντόπερμαν εκκαθαρίζει πλατείες από κινήματα Αγανακτισμένων και θέλει να
συμβάλλει στην ήττα του εργατικού αγώνα. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη για
αιματοκύλισμα. Τα οχήματα βρίσκονται στα κατειλημμένα εργοτάξια και αναμένεται
αστυνομική επέμβαση των ΜΑΤ για να τα πάρουν!

Προηγήθηκε καταγγελία Φαντάρων
από το στρατόπεδο Καποτά όταν τους ειδοποίησαν ότι χρειάζονται 6 φαντάρους
μαζί με έναν ή και περισσότερους υπαξιωματικούς για φρουρά στο στρατόπεδο
Λιόση στα Άνω Λιόσια. Κλειστά κοντέινερ μεταφέρουν απορρίμματα στο
εγκαταλειμμένο στρατόπεδο δίπλα στον ΧΥΤΑ της Φυλής, με τους Φαντάρους να
μετατρέπονται σε ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ αναλαμβάνοντας τη φύλαξη τους. Μια κίνηση που
συνιστά την στρατιωτική συνδρομή στην επιβολή του πιο στυγνού Κοινοβουλευτικού
Ολοκληρωτισμού.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



Δείτε προηγούμενη ανακοίνωση



Η Χούντα του
ΠΑΣΟΚ κατεβάζει
Στρατό να μαζέψει
τα σκουπίδια





Οδηγίες άρνησης απεργοσπασίας σε φαντάρους και μόνιμο προσωπικό

Η συμμετοχή του στρατού στην Απεργοσπασία ενός σημαντικού εργατικού αγώνα είναι σύνηθες γεγονός για τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ο στρατός χρησιμοποιήθηκε ως μηχανισμός για να σπάσει ξανά και ξανά την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, ενάντια στους ναυτεργάτες και τους οδηγούς της ΕΑΣ, όταν τα ΡΕΟ ανέλαβαν ρόλο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν έχουμε μόνο την εμπλοκή του στρατού στην περισυλλογή των σκουπιδιών, αλλά στην ένοπλη υποστήριξη αυτής της διαδικασίας αφού ενδεχόμενη αντίδραση των απεργών στους ΟΤΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους φαντάρους που ξαφνικά διατάχθηκαν να φυλάξουν σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο τα κοντέινερ των ιδιωτικών εταιρειών που πρωτοστατούν στην Απεργοσπασία. Μέχρι χθες η κυβέρνηση και τα τσιράκια της, Περιφερειάρχες και δήμαρχοι μετέτρεπαν ελεύθερους χώρους σε παράνομες χωματερές (την ίδια στιγμή που επικαλούνταν το αγαθό της δημόσιας υγείας) π.χ. στο Ελληνικό και οι διαδηλωτές είχαν να αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ. Σήμερα, έστρεψαν τους φαντάρους απέναντι στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες.
Η οργανωμένη αυτή επίθεση στο εργατικό κίνημα που αποσκοπεί την πλήρη κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων και την αντικατάσταση τους από ένα καθεστώς γαλέρας, με την χρήση ακόμη και του στρατού ως δύναμη καταστολής και απεργοσπασίας δεν αποτελεί ελληνική ιδιορρυθμία. Είναι το λεγόμενο ευρωπαϊκό κεκτημένο, ο σύγχρονος αντεργατικός κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός της Ε.Ε. Αρκεί να θυμόμαστε τις κατασταλτικές μεθόδους στη γειτονική μας Ιταλία του Μπερλουσκόνι όπου ο Ιταλικός στρατός ανοίγει χωματερές και 2.500 στρατιώτες περιπολούν στη Νάπολη και άλλες πόλεις της χώρας εφαρμόζοντας το "πακέτο ασφάλειας". Χωματερές που θεωρούνται στρατιωτικές ζώνες και φρουρούνται ως τέτοιες.
Στην Ελλάδα η Μαφία του αστικού καθεστώτος εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, των περιφερειαρχών-δημάρχων-εργοδοτών εργάζονται σκληρά για να ιδιωτικοποιήσουν τους τομείς καθαριότητας και να χαρίσουν την χρυσοφόρα διακομιδή και επεξεργασία των σκουπιδιών στον εθνικό εργολάβο. Έναν εργολάβο που απλώνει τα δίκτυα της διαπλοκής του παντού και επιθυμεί να καρπωθεί τις νέες πηγές κερδοφορίας υποσχόμενος ότι διαθέτει και τον ΧΥΤΑ Κερατέας. Παντού όμως θα γίνει της Κερατέας. Ήρθε η ώρα για να φύγουν. ΟΛΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
Καλούμε συναδέλφους Φαντάρους και Μόνιμους Να Αρνηθούν. Δώσανε Όρκο να Υπερασπιστούν την Άμυνα και το Σύνταγμα όχι την κυβέρνηση του Μπόμπολα, των τοκογλύφων, τον Παπανδρέου-Μπεγλίτη που τους εξαφανίζει μισθούς-επιδόματα-συντάξεις και θα απολύσει χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. Αυξάνοντας την στρατιωτική θητεία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 http://www.Diktiospartakos.blogspot.com

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ με ευθύνη και με αίσθημα αλληλεγγύης προς την κοινωνία, το εργατικό κίνημα που δίνει μάχη επιβίωσης και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που καλείται να υποταχθεί σε μια ακραία αυταρχική και κατασταλτική επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε- ΔΝΤ και των εργολάβων, στέκεται στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκεται.
Με τις νομικές οδηγίες θέλουμε να υποστηρίξουμε την πολιτική απόφαση των φαντάρων και του μόνιμου προσωπικού που Αρνούνται να γίνουν Απεργοσπάστες, Αρνούνται να στραφούν ενάντια στην κοινωνία που αντιστέκεται στην επιβολή Εργασιακού και Κοινωνικού Μεσαίωνα.

Εξάλλου φαντάροι και μόνιμοι είναι ήδη θύματα αυτής της πολιτικής περικοπών, εξαφάνισης εργασιακών δικαιωμάτων, που απειλεί να στείλει χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. στην ανεργία, σχεδιάζει να επιβάλλει αύξηση της στρατιωτικής θητείας και απαγορεύει στους μόνιμους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με Αξιοπρέπεια!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος: «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».

Η ερμηνευτική δήλωση του ίδιου άρθρου, σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνάμεων, αφορά, αποκλειστικά, τους αντιρρησίες συνείδησης. Η εναλλακτική θητεία είναι δικαίωμα των αντιρρησιών συνείδησης και όχι υποχρέωση των στρατευμένων.
Σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος, «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Το Σύνταγμα αποτελεί τον Ανώτατο Καταστατικό Νόμο του κράτους, και η ισχύς του είναι ανώτερη από οποιονδήποτε άλλο τυπικό νόμο, διάταξη ή διαταγή. Τόσο οι έφεδροι, όσο και το στρατιωτικό προσωπικό έχουν την υποχρέωση να ενεργούν σύμφωνα με το Σύνταγμα, την φύλαξη του οποίου άλλωστε ορκίστηκαν. Διαταγή αντικείμενη στο Σύνταγμα είναι παράνομη.

Δεδομένων των ανωτέρω, η εμπλοκή του στρατιωτικού προσωπικού ή των στρατευμένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη στρατιωτική επέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας. Ως εκ τούτου, αντισυνταγματική και παράνομη είναι και κάθε σχετική διαταγή προς το στρατιωτικό προσωπικό ή τους στρατευμένους, η οποία μετατρέπει τον στρατό σε απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Για τους παραπάνω λόγους, κάθε στρατευμένος ή επαγγελματίας οπλίτης, δεχόμενος τέτοια αντισυνταγματική και παράνομη διαταγή, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, Δικαιούται και Υποχρεούται, Να βγει στην αναφορά του σχηματισμού που ανήκει, και υπερασπιζόμενος τα συνταγματικά δικαιώματα του ιδίου και όλου του λαού, να αρνηθεί να ενταχθεί στον παράνομο απεργοσπαστικό μηχανισμό της κυβέρνησης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
http://www.Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου