Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και ανατροπής για τη βίλλα Αμαλία: μηδενική ανοχή στην κυβερνητική βία


Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και ανατροπής για τη βίλλα Αμαλία: μηδενική ανοχή στην κυβερνητική βίαFREE photo hosting by Fih.gr
Η ανακατάληψη της βίλλας Αμαλίας δεν έχει σχέση ούτε με την προστασία της περιουσίας του Δημοσίου, άλλωστε η κυβέρνηση που το επικαλείται την ξεπουλάει «αντί πινακίου φακής», ούτε έχει να κάνει με τους κινδύνους που εγκυμονούν για την «έννομο» τάξη οι αντιεξουσιαστές. Είναι εξετάσεις που δίνει η τρικομματική κυβέρνηση στην τρόικα ότι είναι ικανή να περάσει την πολιτική εξόντωσης των εργαζομένων δια πυρός και σιδήρου. Οι συλλήψεις πάνω από 100 νεαρών και η ποινικοποίηση της ανάρτησης πανό με τη βοήθεια που προσφέρουν οι τηλεοπτικοί «δικαστές» των ΜΜΕ και «επίσημοι» εκπρόσωποι της κυβερνητικής πολιτικής, δείχνουν ότι η τρικομματική κυβέρνηση θέλει να ξεμπερδέψει με κάθε μορφής αμφισβήτηση της πολιτική της.
Μέτωπο Αλληλεγγύης και ανατροπής

Η βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η Ε.Ε στη χώρα μας και η εμμονή και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έξοδος από την κρίση και τη μόνιμη δυστυχία που έχει καταδικάσει το λαό μπορεί να επέλθει μόνο στα πλαίσια της ευρωζώνης, έχουν αφαιρέσει κάθε ελπίδα από το λαό. Οι αντιστάσεις κάθε μορφής που εκδηλώνονται ακόμη πρέπει να συντριβούν, τα δημοκρατικά δικαιώματα δε συμβαδίζουν με την πολιτική της τρόικας. Αυτό είναι το μήνυμα της μηδενικής ανοχής του Δένδια. Πολιτική πυγμής είναι η ανακατάληψη της βίλλας Αμαλίας.
Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και ανατροπής καταδικάζει τη βία της τρικομματικής κυβέρνησης και καλεί το λαό και όλες τις δυνάμεις εκείνες που βλέπουν ότι η ευρωζώνη μάς έχει καταδικάσει σε διαρκή φτώχεια και ότι η φασιστικοποίηση της ζωής και απεμπόληση των δημοκρατικών δικαιωμάτων είναι απότοκος της πολιτικής αυτής, σε συμπαράταξη για τον άλλο δρόμο. Προτού η ανακατάληψη της βίλλας εγκατασταθεί στα μυαλά μας. Γιατί τότε θα είναι αργά.
Σάββατο, 12/1, το ΜΑΑ καλεί τα μέλη του στα Προπύλαια σε συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες και διαμαρτυρίας για την κυβερνητική βία. Τα δημοκρατικά δικαιώματα κατακτώνται.
http://www.tometopo.gr/home/metopo/1146-2013-01-10-10-40-44.html  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου